INTERPRETATION

Tukikohta means stronghold, cornerstone and refuge. We hope that you find us as a congrecation, which is consisten to its name of Tukikohta. Our church is planted September at 2011. We are glad to invite you to grow in the Lord Jesus Christ! 

Every Sunday, the interpretation is available in English at 11 am Worship service.
Welcome!

Suunnista

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus

Salasana

Unohditko salasanasi?

MIX-kerho
MIX-kerho

Tapahtumat

Kuukauden kasvo

Maarit
Kuukauden kasvossa kahvitellaan nyt Tukkarin vapaaehtoistyöntekijän, Maaritin kanssa.

Blogit

Opetusarkisto

Jumalanpalvelus 14.6.2015
Mikko Jokisaari Saarnasi Jumalanpalveluksessa 14.6.2015

Nuoret

Tervetuloa mukaan varhaisnuorten ja nuortentoimintaan!

Toimimme Kuopion Petosella ja Saaristokaupungissa seurakuntana, jonne nuoren on helppo tulla ja tuntea itsensä tärkeäksi ja hyväksytyksi. Tahdomme osoittaa, että elämä Jeesuksen omana on jännittävää, haastavaa, mielenkiintoista ja turvallista.

VARKIT

Varhaisnuorten eli varkkien toiminta on tarkoitettu 10-15 vuotiaille. Varkki-iltoihin kokoonnumme joka toinen viikko jolloin teemme kaikkea mielenkiintoista ja mukavaa. Bändikerho puolestaan kokoontuu talvisaikaan viikottain ja kokoaa yhteen soittamisesta ja laulamisesta innostuneita varhaisnuoria. Vuoden mittaan järjestämme myös muutamia leirejä, joissa on mukana yleensä myös muiden seurakuntien varkkeja.

NUORET

Nuortentoiminta on tarkoitettu noin 15-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Kokoonnumme joka toinen viikko nuorteniltoihin sekä viikottain nuorten bändin harjoituksiin. Harjoittelemisen lisäksi nuorten bändi esiintyy muun muassa seurakunnan tilaisuuksissa. 

 

Tukikohta-seurakunnan nuorisotyöstä vastaa 

Nuorisopastori

Lauri Sutinen 

050-4920917